<source id="6su64"><mark id="6su64"><delect id="6su64"></delect></mark></source>
<video id="6su64"><mark id="6su64"></mark></video>
<source id="6su64"></source>

Rreth nesh

Nd Electronics Co., Ltd. ?sht? nj? zhvillim grupi i komunikimit, prodhimi dhe shitjet e kompanive t? prodhimit t? komunikimit t? l?vizsh?m t? integruara n? shkall? t? madhe. Larmia e prodhimit t? plot?, cil?si e q?ndrueshme, kapaciteti i lart?, jeta e gjat?, koha e gjat?, karakteristika t? sigurta, t? besueshme dhe t? q?ndrueshme. Kompania mbledh nj? grup ekspert?sh teknik? me p?rvoj? t? pasur, administrimi i shk?lqyer i biznesit dhe ersoneli shitje, ngre nj? sistem t? sh?ndosh? R &amp; D, sistemet e marketingut dhe sistemit t? sh?rbimit, ngritur n? fush?n e avantazhit konkurrues. Nga blerja e materialeve t? pap?rpunuar n? kontrollin e cil?sis? s? prodhimit jan? rrept?sisht n? p?rputhje me sistemin modern t? menaxhimit t? nd?rmarrjes IS09001, Dhe kaloi certifikimin nd?rkomb?tar IS09001, Certifimi FCC / CE, kompani n? cil?sin? e prodhimit, p?rputhje e rrept? me normat nd?rkomb?tare. Me biznesin e kompanis? vazhdoi t? rritet, me q?llim q? t? plot?soj? nevojat e klient?ve, p?rmir?soni sistemin e sh?rbimit dhe p?rpjekjet p?r t? zgjeruar tregjet jasht? vendit, Dit?t kan? pushtet mbi kompanin? ngriti zyr?n e Hong Kongut - n? dit?-Ling Electronics Technology (HK) Co., Ltd., Deg? Fujian Quanzhou, Deg? Guangzhou, Deg? Kunming, Dega e Shansi Taiyuan, Korporata Shenzhen. Dit? deri n? efektshm?rin? m? t? lart? t? energjis? (shpejt?s) p?r t? ndjekur hapat e ndryshimeve n? treg, p?r t? p?rmbushur maksimumin e k?rkes?s s? klient?ve varet nga besimi i kompanis? se dit?t e pushtetit. Sistemi i shitjeve dhe sh?rbimit me baz? n? Shenzhen p?r projektimin e Delta t? Pearl River n? Hong Kong si nj? dritare, tregje t? hapura jasht? vendit, dhe p?rpiqemi t? krijoj? nj? klas? bot?rore q? luajn? kompani t? njohura.

Shih m? shum?

Lajme

2023-08-18 Shih m? shum?

Duke ushtruar fuqin? e Baterin?s s? telefonit t? Blackberry Mobile

Bateria e celularit t? Blackberry i fuqizon p?rdoruesit me nj? p?rvoj? t? besueshme dhe t? paprekur t? l?vizshme. Si shtylla kurrizore e pajisjeve t? Blackberry, kjo bateria me rendimenc? t? lart? sjell disa avantazhe n? tavolin?.

2023-07-26 Shih m? shum?

Duke eksploruar Baterin? e Telefonit t? Blackberry Mobile

Bateria e celularit t? Blackberry ?sht? nj? p?rb?r?s jet?sor q? i fuqon pajisjet ikonike Blackberry. I njohur p?r jet?n e tyre t? ve?ant? t? bateris, Telefonat e l?vizshme t? Blackberry jan? b?r? nj? zgjedhje e p?rhapur p?r profesionist?t dhe individ?t q? k?rkojn? mjete t? besueshme komunikimi dhe produktiviteti.

2023-07-26 Shih m? shum?

Fabrika 24 vje?are, bateria telefonike Cell, ekrani celular, banka energjitike, Walie-talkie

2023-06-25 Shih m? shum?

Shih m? shum?

色欲av伊人久久大香线蕉影院,国产午夜一区二区在线观看m,亚洲无码乱伦,久久手机精品视频
<source id="6su64"><mark id="6su64"><delect id="6su64"></delect></mark></source>
<video id="6su64"><mark id="6su64"></mark></video>
<source id="6su64"></source>